Hoe werkt het

 • null

  GRATIS Pre-screening

  Wilt u van te voren weten of wij u kunnen helpen? Vraag dan hier online uw gratis pre-screening aan! Via het formulier kunt u kort uw vraag stellen waarna wij u binnen 24u laten weten hoe wij u het beste kunnen helpen.

  NO CURE NO PAY!

 • null

  Optioneel: Vraag uw dossier op

  Dit is niet altijd noodzakelijk, maar wel slim om te doen. Vaak kunnen we de situatie beter beoordelen en een duidelijker advies geven als wij beschikken over uw tandheelkundige gegevens.

 • null

  Vul (anoniem) het online formulier in en betaal

  De kosten voor het eerste advies zijn € 29. U kunt er ook voor kiezen direct een second opinion in de praktijk aan te vragen. Deze kosten worden (deels) gedekt door uw tandartsverzekering. U kunt de aanvragen ook anoniem doen. De tandarts die het advies gaat geven, krijgt dan niet te zien van wie de aanvraag komt.

 • null

  Krijg binnen 2 werkdagen het eerste advies

  Het eerste advies krijgt u altijd binnen twee werkdagen. Het kan zijn dat het advies is om extra informatie naar ons op te sturen, omdat wij onvoldoende informatie hebben ontvangen om een goed advies te geven. Wij streven er naar dat uw eerste advies er altijd een is waar u echt iets aan heeft.

 • null

  Maak eventueel een afspraak voor een second opinion in de praktijk

  Als u naar aanleiding van het eerste advies besluit om een echte second opinion te laten uitvoeren in de praktijk, kunt u via ons bij een van de aangesloten tandartsen bij u in de buurt een afspraak maken voor een second opinion. Na afloop van deze afspraak ontvangt u een uitgebreid verslag van de bevindingen van de tandarts. Hiermee kunt u dan naar uw eigen tandarts voor overleg.

Advies en Second Opinion?

Via onze website kunt u, als u denkt over een second opinion, online advies aanvragen voor een laag bedrag. Meestal heeft u dan al voldoende informatie en zijn alle antwoorden op uw vragen beantwoord. Als u nog aanvullend onderzoek wilt laten uitvoeren, kunt u bij een aangesloten tandarts een second opinion laten uitvoeren. Via ons kunt u dit dan direct regelen.

 

Indien gewenst kiezen wij samen met u de locatie uit voor de second opinion. Vervolgens wordt door deze praktijk contact met u opgenomen voor een afspraak voor het onderzoek. Wij streven ernaar dat een afspraak altijd binnen twee weken mogelijk is. Al onze tandartsen maken gebruik van de richtlijn voor second opinions, dus u kunt er vanuit gaan dat u altijd een uitgebreid advies op papier ontvangt waarmee u verder kunt.

×