Over ons

Wij zijn Second Opinion Tandartsen. We merken in de praktijk dat het voor patiënten soms lastig is om een beslissing te maken over een behandelplan. Vaak kun je een gemaakte keuze namelijk niet zomaar terugdraaien zonder consequenties. Ook horen we vaak geluiden van patiënten die het lastig vinden om te begrijpen dat een nieuwe tandarts iets constateert waar de vorige tandarts het nog nooit over gehad heeft. Wij begrijpen dat het daarom fijn is om de onafhankelijke mening van een andere tandarts te horen. Een second opinion kan soms hoge kosten met zich meebrengen en het vinden van een onafhankelijke tandarts is misschien lastig. Met Second Opinion Tandartsen willen wij graag een laagdrempelige en goedkope oplossing bieden voor patiënten die twijfelen over behandelingen of diagnoses. Daarnaast kunnen wij ons bestand met aangesloten tandartsen gebruiken om voor u een tandarts te vinden die een second opinion volgens de richtlijnen wil uitvoeren, zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken!

Gratis Pre-Screening - Contact

Voor een GRATIS Pre-screening kunt u onderstaand formulier kort invullen. Wanneer wij het formulier ontvangen zullen wij u zo spoedig mogelijk laten weten hoe wij u het beste kunnen helpen. No Cure? No Pay! Indien wij u niet kunnen helpen zullen wij geen kosten in rekening brengen en u dit direct laten weten.

Via onderstaand formulier laten wij u uitsluitend weten of wij u kunnen helpen of niet. Wij geven GEEN inhoudelijk antwoord op uw tandheelkundige vraag. Dit kunt u aanvragen via de pagina ‘AANVRAGEN’.

Vraag snel en makkelijk een second opinion aan

×